Jeroen en Annette

Op vakantie

Snorkelen

SAM_0859Vandaag zijn we heel vroeg opgestaan. We moesten om negen uur op Key Largo zijn, waar een boottocht vertrok naar het koraal. We wilden namelijk gaan snorkelen. En Key Largo was toch al snel anderhalf uur rijden. Dus we wilden eigenlijk om zeven uur vertrekken en om half zeven begon het ontbijt stond in het boekje in de kamer.
Dus we stonden om half zeven beneden te trappelen, koffers helemaal ingepakt, kamer netjes leeg, handbagage op orde. “Nee mevrouwtje, ontbijt pas vanaf zeven uur!” Waaaat! Voor niks een half uur te vroeg opgestaan en straks komen we nog te laat ook nog! Grrrr.
SAM_0863Om klokslag zeven uur konden we ontbijten en om kwart over zeven stonden we buiten om de autosleutels van de Valet-boy aan te pakken en hem twee dollar toe te stoppen. We vertrokken naar Key Largo en kwamen gelukkig prima op tijd aan. En er was ook nog plek op de boot, dus we hadden geluk. Ze zeiden ook dat het weer niet vaak zo mooi was als vanmorgen, dus onze dag kon toen al bijna niet meer stuk ;).

We hebben eigenlijk te weinig fotootjes gemaakt, maar wel filmpjes. Ik heb een onderwater cameraatje waarmee we wat konden filmen. Dat is heel leuk gelukt:

http://youtu.be/LZ5ISyXiXo4

Na het snorkelen hebben we op het eiland nog wat gegeten en daarna zijn we op ons gemakkie naar het vliegveld gereden. We hadden nog voor 20 miles benzine over in de auto, we mochten hem leeg inleveren, en dat is dus behoorlijk goed gelukt 🙂 Hollanders hè… 😀

SAM_0880Nu zit ik aan een tafeltje mijn blog te schrijven. Jeroen is even een rondje gaan lopen dus die verveeld zich dood :). Nog een klein uurtje wachten dan mogen we boarden en kunnen we terug naar huis. Ook wel weer heel leuk om terug naar huis te gaan hoor. Kunnen we tenminste lekkere koffie krijgen!

Reacties

Eén reactie op “Snorkelen”

  1. Elly

    Nou meis, hoop dat jullie veilig weer in Nederland landen en een veilige reis naar Apeldoorn. Zo te lezen en te zien hebben jullie een geweldige vakantie gehad!! Heel veel liefs van Aad en Elly, Danny en Linda

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder