Jeroen en Annette

Op vakantie

Eerste dag in Chicago

Chicago is best een fijne stad. Ze doen er namelijk aan Sale! 😉
Vandaag hebben we eerst lekker in het hotel ontbeten na een goede lange nachtrust (we lagen om 8 uur al in bed:-)). We waren allebei wel al vroeg wakker omdat we nog moesten wennen aan het tijdsverschil. Het ontbijt was best aardig. Bij het arrangement in zat een ‘continental breakfast’. Grote naam voor een klein bordje fruit en twee geroosterde boterhammen. Maar het was best lekker.
Na het ontbijt zijn we de grote winkelstraat van Chicago door gewandeld. Lekker rustig aan gedaan en hier en daar wat winkels van binnen bekeken. Ergens halverwege zagen we nog een politiesegway.

image

Aan het einde van de winkelstraat staat een heel hoog gebouw met een observatory, het John Hancock Center. Daar zijn we in gegaan. Het eerste kwartier zagen we dit:

image

Balen! We begonnen net de moed op te geven toen de boze wolk opeens verdween. En toen zagen we dit:

image

Dat was beter.

Na dit hoge en mooie uitzicht zijn we via de haven en de kust van Lake Michigan terug gewandeld naar het hotel. We kwamen nog langs een groot grasveld waar aardig wat mensen aan het picknicken waren en bal- en frisbeespelletjes deden. Daar hebben we nog even lekker in de zon gelegen. Het is tenslotte vakantie, nietwaar?

image

En nu zijn we terug in het hotel:

image

Ik heb geloof ik een beetje een rozig gezicht van de zon. Deze stad wordt ook wel de windy city genoemd en dat merk je wel. De zon was lekker, maar het vrij frisse windje gooide toch wel wat roet in het eten.
Morgen gaan we nogmaals wat rondslenteren en om een uur of vijf zijn we in het honkbalstadion te vinden voor onze favoriete club: de Chicago Cubs. Go Cubs! Ofzoiets… 😉

Reacties

5 reacties op “Eerste dag in Chicago”

  1. Evelien

    Tjeetje, je hebt het nu al leuk. Zo maar een beetje luieren op een grasveld, moet niet gekker worden.
    Geniet lekker verder, en laat ons mee genieten. Groetjes Evelien

    1. Jaaa lui is cool! Superlui nog cooler haha. 🙂

  2. Marielle

    Ziet er goed uit allemaal meid! Leuk hoor om je zo een beetje te kunnen volgen. Stom zeg dat ik alsnog niet in de koffer paste :-). Het uitzicht vanaf de vierde verdieping van het Achmea gebouw is toch een stukkie minder en ik mis je nu al! Geniet er lekker van en ik hoop snel te lezen hoe je clubje het gedaan heeft ;-).

  3. Marielle

    Heb je trouwens nog iets gescoord tijdens de Sale???

    1. Ja, eh, nee dus! Helemaal niks! Ik wilde wel een nieuwe bikini maar ze waren allemaal stom :-(.
      Maaarrrrr toch heb ik lekker gesjopt 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder