Jeroen en Annette

Op vakantie

Vakantie New York / Miami

Zo, we zijn er weer bijna klaar voor. Over een paar daagjes vertrekken we naar New York voor een negen-daagse vakantie. Eerst 3 nachten in New York, daarna nog vier nachten in Miami.

Zondag 26 mei om tien over negen ’s morgens vertrekt ons vliegtuig voor een vlucht van acht uur en een kwartier naar JFK-New York (Vluchtnummer DL 204 Delta Airlines). Om bijna half twaalf Amerikaanse tijd zullen we landen, dat is ongeveer half zes ’s middags Nederlandse tijd. We zitten lekker comfort class dus extra beenruimte en eerder in- en uitstappen. Het is een lange vlucht dus hopelijk komen we de tijd een beetje door met lezen en filmpjes kijken.

New Yorker Hotel

Van daaruit gaan we naar ons hotel, The New Yorker.

Na drie dagen hebben we een tussenvlucht naar Miami. Die vertrekt van JFK op 29 mei om vier uur ´s middags en landt in Miami om half acht ´s avonds. Drie en een half uur vliegen dus.

The Palms Hotel & Spa

Op 2 juni moeten we alweer terugvliegen, met een tussenstop in Atlanta. We vertrekken ´s avonds om zeven uur en landen twee uur later in Atlanta (DL1859). Daar moeten we ruim anderhalf uur wachten op onze vlucht naar Amsterdam (DL9375) waar we op 3 juni om vijf over één ’s middags landen. Hopelijk in de brandende zon, zodat het eindelijk hier ook zomer is… 🙂

Ik ga weer een poging wagen om te bloggen, maar ik weet nog niet of het lukt. Relaxen is prioriteit 1, dus als ik geen zin heb vertel ik mooi niks! 😛 Maar aangezien ik het nogal leuk vind om deze verhaaltjes te schrijven verwacht ik dat ik in ieder geval wel iets te melden zal hebben…

Groeten allemaal van Jeroen en mij en tot snel als we de foto’s komen laten zien ;).

Reacties

6 reacties op “Vakantie New York / Miami”

  1. Jos Polhaar

    Wat een top locaties!! Ziet er goed uit.
    Goede reis en genietuhhhhhh…….!!!! 😀

    1. Dank je wel Jossie! Gaat vast lukken 🙂

  2. Marian

    fijne vakantie! liefs van Evie

    1. Ooowwww dank je wel Evie! Wat leuk dat je reageert! 🙂
      Liefs van ons!

  3. Elly

    Heel veel plezier en geniet ervan!! Liefs ook van Aad en Danny.

    1. Dank je weeeeellll!!! 🙂 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder