Jeroen en Annette

Op vakantie

De heenreis

image

Zo, we zijn gearriveerd in Chicago.
De reis ging redelijk voorspoedig. De vliegreis was goed te doen. Bijna geen turbulentie, wel ietsje vertraging bij vertrek maar dat hebben we in de lucht weer aardig goedgemaakt geloof ik.
We kregen alleen erg weinig te drinken onderweg en er zat nog iemand tussen ons en het gangpad in, dus even naar achteren lopen voor wat water was er ook niet bij.

Eenmaal geland ging alles ook soepeltjes. Er staat altijd een hele lange rij bij de douane, maar dat wisten we vantevoren. Ik denk dat het wel een uur heeft geduurd voor onze vingerafdrukjes genomen waren en onze boeventronie op de foto stond.
Het voordeel daarvan is dan weer dat we niet meer op de koffers hoefden te wachten, die lagen klaar op de band.

Vervolgens moesten we nog drie kwartier met de metro naar ons hotel in het centrum. En eenmaal boven was het nog vier blokken lopen. We hebben twee keer ‘advies’ gehad van zwervers over welke kant we op moesten lopen. 🙂 En daar wilden ze dan natuurlijk wel een zakcentje voor. Maar het kleinste zakcentje dat we hadden was 20 dollar, dus helaaaas. Ze waren verder niet opdringerig dus dat viel wel mee.

De hotelkamer is wel heel mooi! Er is een heel groot raam waar je in kunt zitten en van waaruit je uitzicht hebt over een rivier die door chicago loopt.

We blijven hier 3 nachten en dan verkassen we naar het hotel van waaruit de transfer start naar de camper. Daar 1 nachtje slapen en dan de camper halen…

Reacties

Eén reactie op “De heenreis”

  1. Marian

    Hoihoi,

    Bijna jammer dat je geen turbulentie had: daar heb je in het verleden toch cursus in/voor gehad?!
    Het uitzicht vanuit de hotelkamer ziet er inderdaad spectaculair uit (of zit Jeroen voor een poster??!!)
    Zij benieuwd naar jullie ervaringen en hoogte punten in Chigaco.
    Liefs EMTEB

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder