Jeroen en Annette

Op vakantie

Poggio

Vanmorgen hebben we op het gemakkie de spulletjes opgeruimd en zijn vertrokken richting het oosten. Vlakbij was de “Poggio”, een heuvel uit Milaan-Sanremo heb ik me laten vertellen. Die kon Jeroen natuurlijk niet zomaar links laten liggen. Ik ben lekker bij de auto gebleven om een beetje in de zon te lezen, terwijl hij naar boven fietste.
Daarna zijn we over de snelweg verder gereden naar de volgende camping. We kwamen door ontzettend veel tunnels, dus ik hoop dat het gps-signaal er een beetje fatsoenlijk op staat 🙂
Naar een uur of vier kwamen we aan bij de camping in Deiva Marina. Deze camping ligt in het Nationale Park Cinque Terre, dat we de komende dagen willen bekijken.
De camping is heel krap opgezet, alles staat dicht bij elkaar. En het stikt van de nederlanders.
Toen de tent stond, had Jeroen nog wat energie over om een stukje te gaan fietsen terwijl ik weer lekker bij de tent met een boekje in slaap gevallen ben.
Bij de camping is een klein restaurantje waar ze pizza hebben, dus daar zijn we vanavond maar gaan eten. Ham met meloen vooraf, erg lekker allemaal.

image

Morgen gaan we de boel hier maar weer eens verkennen. Ik ben benieuwd…

Reacties

2 reacties op “Poggio”

  1. Elly

    Hoi vakantiegangers,
    Nee, het gps-signaal was de hele dag buiten werking. Leuk joh, dat Jeroen weer fijn kan fietsen! Kun jij je boekje tenminste lezen hahahaha. Balen, al die Nederlanders, of valt het wel mee? Nou, veel plezier en tot schrijfs!

    1. Ja, dat van al die nederlanders is wel balen hoor. Die hoef ik eigenlijk niet te zien als ik op vakantie ben. Maar tis ook wel weer grappig. Ken t schele! 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder