Jeroen en Annette

Op vakantie

Vallecrosia

Gisteren hebben we een route uitgestippeld naar Vallecrosia. Dat ligt ongeveer honderd kilometer verderop en dat is goed te doen. Dan kunnen we lekker rustig aan doen.

Onderweg kwamen we langs een eenrichtingweg die in een lusje liep. In dat lusje was een ruïne die iets te maken had met de tweede wereldoorlog.

image

Helaas konden we niet lezen wat er op de franse borden stond, dus we weten niet precies wat er aan de hand was.
Toen we aankwamen bij de ruïne zaten er twee hondjes op ons te wachten. De ene taaide al snel weer af, maar de ander bleef hangen en wilde spelen. Hij was heel schattig en aktief en er was verder niemand in de buurt. Dus we hebben even met wat stokken lopen gooien 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=_tSwnTQraB0&rel=0&w=500
Daarna zijn we verder gereden en kwamen we bij de zee.

We zijn een heel stuk over de boulevard gereden, konden lekker genieten van de zon en de zeelucht. Blauwe lucht, zon, zee, strand en bootjes, wat wil je nog meer?

image

De camping ligt zo goed als aan het strand. Er ligt alleen een smalle weg tussen. Het is wel een saaie camping, één pad met aan weerszijden plaatsen, afgescheiden door schuttingen.

image

Maar het sanitair is heel netjes en we hoeven toch maar één nachtje te blijven.
Het opzetten van de nieuwe tent ging prima. Alles zat erbij en heel moeilijk was het niet. Het is echt een geinig tentje met genoeg ruimte binnenin. Hij werd alleen wel heel erg warm in de zon.
Toen de tent stond zijn we langs het strand gaan wandelen. Het was rond etenstijd en we kwamen een mc Donalds tegen. Die hadden we nog niet gehad deze vakantie! Dus daar hebben we lekker gegeten. Daarna zijn we met de voetjes in de zee terug gewandeld naar de camping. Al snel was het toen weer tijd voor het voetbal. Schuin naast de camping zat een bar aan het strand waar ze een televisie hadden. Daar hebben we de eerste helft gekeken. Maar het was zo teleurstellend dat we de tweede helft maar op de radio geluisterd hebben. Helaas… Verloren!

Reacties

2 reacties op “Vallecrosia”

  1. Elly

    Wat een knus tentje!!!! Ja, balen he, dat Nederland verloren heeft! Zondag wordt het dan echt spannend. Leuk filmpje van dat hondje! En nu morgen weer verder door Italie?

    1. Ja echt stom dat ze verloren! Nu maar duimen voor zondag ja. Ben benieuwd of we dan.weer ergens een tv kunnen vinden 🙂 Ja, leuk tentje ook hè? Is inderdaad heel gezellig 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder