Jeroen en Annette

Op vakantie

Rondrit

Toen we vanmorgen vroeg wakker werden was het aan het regenen. Dat was nog wel heel vroeg, dus we zijn maar even verder gaan slapen. Daarna was het prachtig weer, en we vroegen ons af uit welke wolken die regen dan gevallen was?

image

We hadden een route ingesteld op de GPS en die zijn we gaan rijden. Ergens in het begin van de route was een pas die Jeroen graag wilde fietsen. Beneden zijn we gestopt en is hij op de fiets gestapt. Ik ben nog een half uurtje heerlijk in het zonnetje blijven zitten met een boekje erbij. En hij maar zwoegen ondertussen. 🙂
Het weggetje was prachtig.

image

Er waren hele mooie uitzichten en helemaal boven had je het gevoel dat je overal overheen kon kijken. Daar hebben we lekker nog even gezeten.

image

We hadden een kleedje meegenomen dus dat ging weer prima. Nog steeds was het helemaal zonnig, lekker genieten dus.
Daarna zijn we dezelfde weg terug naar beneden gereden. Het was eigenlijk best een eng weggetje want op heel veel plaatsen kon je elkaar niet passeren. Ik kwam op de heenweg één keer een auto tegen en gelukkig ging hij achteruit :-). Op de terugweg moest ik wat vaker op de rem, een keer zelfs met slippende bandjes. Maar het ging allemaal goed.

image

Op ons gemakkie zijn we verder gereden over de uitgestippelde route. De GPS deed het niet heel goed, maar gelukkig was Jeroen er om de weg te wijzen. We kwamen door een heel mooie kloof met heel rode rotsen. Op de foto zie je het staartje nog van de kloof.

image

Voor de echt mooie foto’s moeten we weer bij Jeroen en zijn spiegelreflex zijn.
We kwamen onderweg iedere keer dorpjes tegen die er net zo middeleeuws uitzagen als waar we gisteren waren. Hier ook weer eentje bovenop een bult.

image

Na een hele dag rijden waren we rond een uurtje of vier weer bij de camping. Daar zijn we lekker bij de tent gaan zitten rommelen. Morgen vertrekken we hier weer, op weg richting Italië. We houden een tussenstop omdat we anders te ver in één keer moeten rijden. Vlak voor de vakantie hebben we een nieuw klein tentje gekocht, dus die kunnen we dan mooi eens uitproberen. Kijken of het opzetten überhaupt lukt 🙂

Reacties

3 reacties op “Rondrit”

  1. Elly

    Nou, dat was weer een heerlijk dagje, lijkt mij. Prachtige foto’s!! En wat een uitzichten he? Jeroen weer helemaal opgeknapt? Morgen (dus eigenlijk vandaag) een hele goede en veilige reis. En niet vergeten: vanavond om 20.45 uur Nederland-Duitsland. Ik ben nu al zenuwachtig! Hahahahaha!!!!!

  2. Marian

    He he, eindelijk. Op een of andere manier kon ik niet bij jullie blog maar nu ben ik er eens even voor gaan zitten. Wat een fanatiek broerje heb ik toch: steeds maar weer op die fiets, hoestend en proestend en wel………….
    Mooi tochten hebben jullie al gemaakt hoor (met gevaar voor eigen leven las ik al). Zeker de foto’s die er net opgezet zijn van de kloof zijn erg mooi!
    Geniet nog lekker van jullie vakantie!!

    1. Haha ja joh, roekeloos zijn we! Leuk dat je meeleest!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder