Jeroen en Annette

Op vakantie

Verkassen

Vandaag zijn we verhuisd naar een andere camping. De route er naartoe was heel mooi. We kwamen over de hoogste pas van europa, de col de la bonnette. Jeroen begon toch met naar boven fietsen. Vanmorgen voelde hij zich echt goed.

image

Maar het was toch iets teveel gevraagd en na een paar kilometer stapte hij bij me in de auto. Op zich wel op het juiste moment, want de rest van de dag ging het best wel weer aardig met hem. Maar wel heel jammer dat hij de col niet kon fietsen 🙁
Boven op de pas waren hele mooie uitzichten.

image

Alleen het jammere van de pas was dat er veel motorrijders reden en die gedroegen zich nogal asociaal. Ik moest meerdere keren op de rem omdat ze me sneden of op het midden bleven rijden.

image

Gelukkig deed dat niets af aan het mooie uitzicht 🙂 Na ongeveer honderd kilometer kwamen we op de camping aan die we uitgekozen hadden. Het is een heel klein campinkje met hele kleine plaatsen. We kunnen niet eens voor onze tent zitten. Maar we hebben wel wifi en dat is nog vrij snel ook. En het is rustig, het meeste wat je hoort is vogeltjes fluiten.
Met Jeroen gaat het nu wel een beetje. Hoesten als een zeehondje maar verder gaat het wel.
Morgen schijnt het wel beter weer te worden, want toen we de tent gingen opzetten begon het te regenen. Nu een uurtje later is het bijna droog. Dus duimen voor mooi weer morgen en dan gaan we eens kijken wat we gaan doen.

Reacties

5 reacties op “Verkassen”

  1. Elly

    Ik hoop toch echt, dat het wat beter gaat met Jeroen. Sneu voor jullie. Probeer er wel iets van te maken, he? En, is het nu mooi weer? Ben benieuwd, wat jullie vandaag gaan doen! Veel plezier. Trouwens, het was weer een erg leuk verslag. Ja, wat een ellende met die motorrijders. Maar de uitzichten zijn schitterend!

  2. Karin

    tja als motorrijder moet ik toch even zeggen, die ellendige autorijders, altijd maar voor je wielen rijden 😉 Hopelijk blijft Jeroen flink opknappen en blijft Annette gezond!! Veel plezier en geniet van het relaxed samen zijn.

    1. Hahaha dank je wel Karin! Ik was al heel benieuwd of je zou reageren op het motor bericht 🙂

  3. Offe

    Hoi daar. Heb net jullie blog gelezen. Lekker voor het tentje in de bergen. Geniet er van. Hier gaat alles ook goed. Fijne vakantie en beterschap voor Jeroen.

    1. Hoi Offe! Ja, leuk hier hoor! Mooi dat het daar ook goed gaat. Werk lekker, wij komen voorlopig nog niet terug 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder