Jeroen en Annette

Op vakantie

Heenreis

Nou, daar gingen we dan, vanmorgen rond zeven uur, richting Schiphol. We hielden er weer rekening mee dat we vroeg aanwezig moesten zijn omdat we een intercontinentale vlucht namen.

Klein detail, de vlucht was niet intercontinentaal haha. Dus we waren veel te vroeg aanwezig op de luchthaven. De balie was nog niet eens open en we moesten wachten tot de dames klaar voor ons waren. Toch jammer.

Na het inchecken natuurlijk weer door de douane. En zoals een goed medewerker van de douane betaamt, liet Jeroen de hele inhoud van zijn rugzak aan zijn collega zien. Er was namelijk iets misgegaan met het scannen van zijn tas en daarom moest hij alles eruit halen. Wat een gedoe. En ook net Jeroen weer die dat dan heeft. Bij mij moesten ze ook twee dingetjes controleren, maar ik hoefde die dingetjes er alleen maar uit te halen en toen was het goed. Jeroen mocht zijn hele tas omkieperen.

Na een te laat vertrek en een vlucht van ongeveer 3,5 uur, landden we in Istanbul. Daar moesten we naar uitgang 14, waar een chauffeur op ons zou wachten. Dat klopte inderdaad en na een paar minuten konden we instijgen voor een rit van ongeveer een uur naar ons hotel.

Vanuit onze kamer hebben we mooi uitzicht op de blauwe moskee. Aangezien het al donker is zien we mooie lichtjes. We zijn in het hotel gaan eten, dat was het makkelijkst. Er zat een katje te wachten op zijn eten en dat konden we natuurlijk niet weerstaan. Ook omdat het eten voor ons veel teveel was, heeft hij een paar hapjes meegegeten. Wat een lief katje, hij wilde ook wel aaitjes hebben. Erg gezellig zo bij het eten.

Na het eten zijn we nog een rondje door de stad gewandeld, om de blauwe moskee heen en langs de Hagia Sophia. Ze zijn beide op hun eigen manier heel mooi. De lichies van de blauwe moskee zijn heel mooi, maar de Hagia Sophia ziet er ook prachtig uit. En het was ook nog lekker weertje, niet te warm, niet te koud.

Maar we zijn nu wel heel moe van de reis. Dus lekker slapen en morgen op tijd op. Dan worden we om half 10 opgehaald door onze privegids, die ons een rondleiding door Istanbul gaat geven. Ik ben benieuwd!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “Heenreis”

  1. Richard Sanders

    O lekker weer hoor, mooie foto’s en het ziet er weer fantastisch uit.
    Nog een kleine vier dagen werken en dan gaan we zelf ook op vakantie heerlijk 😎

    Groetjes aan Jeroen

    Groetjes van ons 🥳

    1. Lekker hoor, geniet ervan!

  2. Tamara en Philip

    Wat een belevenissen en wat een mooi verslag! Hoop dat jullie genieten en leuk dat we kunnen meegenieten. Istanbul is fantastisch he? Oh en dat katje, onweerstaanbaar. Groetjes van ons.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder