Jeroen en Annette

Op vakantie

De eerste camping

Zo, we zijn nu dus aangekomen op onze eerste camping dit jaar.
Vanmorgen om half tien opgestaan,. Jeroen was vannacht ziek geworden. Hij voelde zich rot en was heel warm. Het nieuwe kussentje heeft daar helaas dus niet voor mogen helpen 🙁 Toch maar het appartementje opgeruimd, Jeroen wilde toch op pad.
Wil je zeker zien hoe dat eruit ziet. Nou, zo:
Dit is het keukentje:

image

Achter die deur links zit het badkamertje. Dan de ene kant van het woonkamertje, met de bank:

image

En de andere kant, met de televisie:

image

En het uitzicht vanaf het balkon:

image

En verder ben ik dus mooi helemaal vergeten een foto te maken van het slaapkamertje… 😳 . Dat moet dan de volgende keer maar 🙂
Ik denk dat we een uurtje of vijf onderweg geweest zijn. We zijn een paar keertjes gestopt om even lekker uit te rusten en wat te drinken.

image

Onderweg hadden we af en toe wel heel mooie uitzichten.

image

We kwamen nog langs een meer waar we een jaar of vijf geleden ook waren. Daar heeft Jeroen toen zijn vorige fiets laten bijstellen omdat het zo zwaar was in de bergen. Andere tandwielen erop. Was wel even leuk om het daar terug te zien.
Toen we op de laatste weg zaten, zagen we steeds borden met route barré erop. Dus wij waren bang dat we niet eens bij de camping konden komen omdat de weg afgesloten was. Toen we bij camping River waren, zijn we eerst maar doorgereden om te kijken of de weg verderop dan misschien afgesloten was, want de bordjes stonden er nog steeds maar we hadden nog niets gezien. Als we later een wandeling wilden doen, moesten we wel over deze weg daarnaartoe, dus de campingkeuze hing er vanaf. Maar goed, we kwamen niets meer tegen, dus zijn we maar doorgereden naar de tweede keus camping, die was toen dichterbij. Camping Le Tampico te Barcelonnette. Eenvoudige camping maar wel geinig en lekker rustig.

image

Toen de tent stond hebben we snel de hangmat ook opgehangen.

image

En daarna is Jeroen natuurlijk weer op de fiets gesprongen on een berg in de buurt te bedwingen. Het ging weer even wat beter met hem geloof ik. Nu is het wat later en kakt hij toch weer behoorlijk in. Hopelijk is het morgen gewoon weg.

Morgen hebben we nog niets op de planning staan. Waarschijnlijk lopen we even naar het dorp ofzo. En als Jeroen zich beter voelt zal hij vast weer willen fietsen. Er is wel regen voorspeld, dus we zullen wel zien hoe de dag gaat lopen.

Reacties

10 reacties op “De eerste camping”

  1. marielle

    Beterschap voor Jeroen !

    1. Dank je wel! Hopelijk knapt hij snel op ja 🙁

  2. Elly

    Balen joh, voor Jeroen en natuurlijk ook voor jou. Hopelijk knapt hij snel weer op. Zeker wel lekker, zo’n hangmatje? Fiets jij ook? Hier regent het ook veel en er wordt windkracht 7 voorspeld. Hoera voor de zomer!!!!!! Trouwens, wat een geinig appartementje. Is het van jullie zelf? Nou meisje, maak er nog een fijne avond van en slaap lekker en jij ook Jeroen en beterschap.

  3. Jos Polhaar

    heeeeeeeeeeeeee, waar is mijn reactie gebleven 🙁 grrrrrr

  4. Jos Polhaar

    Nog maar een keer proberen dan….ik schreef dus zoiets als:

    Heee vakantiegangers,

    Ik zal me er ook weer eens mee gaan bemoeien….. 🙂

    Jeroen, volgens mij kun je morgen het beste maar weer snel op de fiets springen. Dat lijkt me voor jou gewoon de beste remedie. En als dat niet werkt, dan kiep je Annette gewoon uit die hangmat en dan laat je je lekker door haar verzorgen!! :p 😀 .
    Maar inderdaad wel balen zeg! Enig idee waar het van komt? Maaltijd verkeerd gevallen of misschien een k-k-k-koudje gevat? Niet geheel ondenkbaar gezien jullie recente avontuur in de sneeuw…. Anyway….Snel beterschap gewenst!

    Trouwens, leuke impressie van het appartementje Annette :). Nu alleen nog even een impressie van de tent….alleen laat dat opruimen dan maar achterwege. Ik weet toch wel hoe je bent….hihihihi 😉

    Oh en @Elly, je mag me gewoon Jos noemen hoor….zo heet ik namelijk, dus da’s wel zo gemakkelijk ;)….
    Nog veel plezier met de blogjes van Annette hè!
    Laterrrrrrrr……

    1. Elly

      Hoi Jos,
      Dat gaat zeker lukken!!!! Ze schrijft erg leuk. (of krijgt ze nou verbeelding?) Nee he?
      Doeiiiiiiiiiiiiiiii

      1. Hé, waar zijn mijn schoenen nou? Oh, naast mijn voeten! 😀

    2. De tent komt nog 🙂 De buitenkant heb je nu al gezien hè. En binnen ook een beetje. Zit nog te broeden of ik er een filmpje of fotootjes van ga maken 🙂
      Jeroen zendt je een broederlijke groet vanuit de hangmat grrrr 😉

  5. Nicolle

    Jeroen, beterschap en voor jullie beide lekker genieten nog van jullie vakantie.
    Groetjes Edwin en Nicolle

    1. Heej Nicolle! Dank je wel! Genieten lukt nog best aardig ondanks de ziekte 🙂 Hij zegt ook steeds “ik benniesiek” dus hij probeert het een beetje te negeren. Prima tactiek denk ik, maar ik heb toch liever dat het gewoon over is 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder