Jeroen en Annette

Op vakantie

Het zevende continent komt eraan!

Althans, wij gaan ernaartoe eigenlijk…

Wat bijzonder toch dat we dit mogen en kunnen doen. We staan er elke keer weer bij stil, en deze keer nog wat extra. We gaan vanaf zondag richting Australië, en zullen dus voet aan de grond zetten op het laatste van de zeven continenten: Oceanië.

In Australië woont mijn lieve vriendin Sietske, die we aldaar zullen bezoeken. Oh nee toch niet, ze is niet thuis, ze moet werken. 😄

Dan gaan we denk ik ons nichtje en haar vriend zien, want die zijn op dit moment op rondreis daar. Oh nee, ook niet, ze is nét weg als wij daar aankomen. 😅

We lopen iedereen mis! Maar helemaal niet erg, Sietske is voor mij een goede smoes om nog een keertje naar Australië te gaan binnen niet al te lange tijd. Althans, dat is het plan in potlood op dit moment. En Tess, die geven we een dikke knuffel als ze straks na een fantastische reis weer thuis zal zijn. Supernieuwsgierig naar haar verhalen.

Hieronder zie je de reisbeschrijving en kan je lezen wat we per dag allemaal doen. Het vluchtschema vind je hiernaast.

Uiteraard zijn we nog niet begonnen met inpakken, want dat moet pas op het laatste moment. Maar ik ben alvast wel iedereen aan het lastigvallen met “vandaag is de laatste dinsdag voor mijn vakantie”, “jamaar ik ben bijna weg”, “waar ga ik ook alweer heen?” en dat soort ongein. Ik vind het vooral zelf erg leuk geloof ik, voor mijn collega’s is het wat minder grappig 😇. Maar ach, voorpret is de helft van het plezier, nietwaar?

Zondag vertrekken we, het schijnt een drukke dag te worden op schiphol, dus we gaan zien of we die dag ook werkelijk in het vliegtuig terecht gaan komen. Jullie zullen het wel horen tegen die tijd!

Reacties

8 reacties op “Het zevende continent komt eraan!”

  1. Elly

    Jeetje, wat leuk joh! Geniet van de reis en van jullie verblijf in Oceanië! Liefs van Aad en Elly 😘😘

    1. Dank jullie wel!! ❤️🤗

  2. Sietske

    Beetje wat gaat dat snel!!! Zondag al…
    Ja helaas ben ik werken, maar met jullie super vol geplande reis was het sowieso heeeeeeeel lastig geworden om wat af te spreken.
    Ik vind de reden om gewoon een keertje, alleen terug te komen super goed!!!

    Het regent in Perth!!!

    1. Hahaha wat! Regen? Dakantochnie! Mijn regenjas past niet meer in mijn koffer 😭

  3. hetty scherpenzeel

    wat fantastisch en dat jullie ons weer mee laten genieten geweldig veel plezier !

    1. Dank je wel Hetty! 😀

  4. Marike

    Wat vliegt de tijd… Lijkt alsof jullie net terug zijn van de vorige vakantie, haha. Maar super, wat een mooie reis hebben jullie weer voor de boeg! Hopelijk gaat het allemaal meevallen op Schiphol. En ach, wachten hoort ook bij vakantie, daar weten jullie alles van dankzij de Malediven :-). Geniet van de voorpret. Lieve groetjes, Marike

    1. Hahaha dank je wel Marike! Inderdaad, wachten hoort er ook gewoon bij. Als je vakantie hebt is alles goed 🤩

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder