Jeroen en Annette

Op vakantie

Wielerwedstrijd Grenoble

Zo, vandaag zijn we lekker rustig opgestart. Om een uurtje of tien opgestaan na een lekker lang nachtje slapen. Na het ontbijt zijn we buiten op het balkon in het zonnetje gaan zitten. We hadden op het internet gezien dat er een wedstrijd was in Grenoble vandaag dus we vonden het wel leuk om daar eens heen te gaan.
Om een uurtje of twaalf zijn we vertrokken. Eerst richting Crolles naar de supermarkt. We dachten hier in frankrijk doen ze vast niet zo moeilijk over de zondagsrust. Maar dat hadden we toch mis, de supermarkt was dicht.
Toen zijn we doorgereden naar Grenoble en hebben daar de wedstrijd bekeken.

image
Start
Eerst zijn we bij de start geweest. Allemaal in een hokje, aftellen en dan als een speer ervandoor. Dat ging goed.
We konden bij alle bussen kijken. Naast de bus zaten dan wielrenners in of uit te fietsen en daar kon je dan vlakbij staan. image

Best wel heel geinig om te zien. Op de foto zie je Hincapie als het goed is. Die was uit aan het fietsen. Daarna zijn we vlakbij de finish gaan staan om de renners aan te moedigen.

image
Finish
Wiggens is tweede geworden, dat hebben we wel gezien. Hij had maar een heel klein verschil met de winnaar dus dat was wel heel spannend.
Na de wedstrijd zijn we richting de Col de Porte gereden. Jeroen is daar naar boven gefietst, klik op de link om zijn rit te bekijken. Ik ben lekker in de auto blijven zitten, want het begon intussen behoorlijk te regenen. Toen Jeroen boven was.begon het pas echt te plenzen, wat een weer zeg! Dus snel met de auto terug naar het appartement en lekker warm voor de buis hangen.
image
Mist
Het uitzicht vanaf het balkon is niet echt om over naar huis te schrijven, dus dat doe ik dan ook maar niet. Morgen wordt ook regen voorspeld, ik denk dat dat een lekker dagje relaxen op het appartement gaat worden. En voor overmorgen staat een lange wandeling op het programma, hopelijk is het weer dan weer goed genoeg…

Reacties

5 reacties op “Wielerwedstrijd Grenoble”

  1. Elly

    Dagje relaxen is ook wel eens lekker. Maar als ik dit alles lees, vraag ik me af of Jeroen dat ook kan. (Ik ken hem natuurlijk niet, maar toch). Leuk joh, die verslagen van jou. We genieten ervan.
    Welterusten voor straks en morgen gezond weer op.

    1. Hahaha, Elly, zoooooo. Grappig dat je hem nu al zo door hebt! 😆
      Hij kan dat inderdaad niet. Maar ik denk dat hij wel weer op de fiets zal springen en dan hoef ik gelukkig niet mee 🙂 Heb ik toch mijn relax-dagje!

  2. Jos Polhaar

    En….was er nog iets leuks op TV 😉 ?

    1. Sport! Een of andere wielerwedstrijd met twee droeftoeters langs de kant 😆

      1. Jos Polhaar

        Droeftoeters!! Hahahaha, hou toch es op hihi 😀 😀

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder