Jeroen en Annette

Op vakantie

Terug naar Mahé

Nou, vandaag is toch nog weer een lekker daggie geworden.

We zijn bijtijds opgestaan omdat we om tien uur de koffers klaar moesten hebben. En we hadden geen zin om te haasten. De wekker stond op acht uur en om half acht waren we wakker.

We zijn na het inpakken lekker gaan ontbijten. Daarna bleven we nog even op de kamer en rond een uur of tien zijn we naar de lounge gegaan om te betalen. Ze waren vergeten de snorkelsessie te berekenen, dat had toch een paar honderd euro gescheeld als we niks gezegd hadden haha. We namen afscheid van de kamer.

We moesten nog een poosje wachten tot we naar het vliegtuig gebracht werden. Eerst kwamen er nog twee helikopters en daarna landde ons vliegtuig. Nog best een groot ding, we rekenden uit dat er ongeveer 18 mensen in zouden moeten passen.

Ik was eigenlijk wel bang dat ik weer misselijk zou worden in het vliegtuig, maar dat was gelukkig niet het geval. We hadden prachtig uitzicht op het eiland, en na een half uurtje vliegen landden we op Mahé. Daar haalden we onze koffers van het meest schattige bagagebandje dat we ooit hebben gezien.

We werden weer keurig afgehaald door een chauffeur, die ons binnen een kwartiertje bij het hotel bracht. Ook dit hotel is weer prachtig. We hebben hier geprobeerd een wandelingetje te maken, maar dat lukte niet zo goed. We zitten op een kunstmatig schiereiland en alles is “for residents”. We wilden dus naar de strandjes lopen, maar we kwamen nergens doorheen, overal waren slagbomen en bewakers. Oke, nou ja, dan maar aan het zwembad de rest van de dag een beetje chillen.

Ik lag een beetje te slapen op een ligbed, toen Jeroen me wakker maakte omdat er een cocktail voor me klaarstond. Daar wil ik wel wakker voor worden hoor. Later kwam iemand cola brengen, weer later een soepje, toen een hamburger en daarna nog een toetje. Had Jeroen allemaal geregeld terwijl ik lekker lag te slapen, heerlijk hoor.

Na het eten zijn we snel naar boven gegaan om te slapen. Morgenochtend heel vroeg op om naar het vliegveld te gaan en dan weer lekker naar huis!


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “Terug naar Mahé”

  1. Elly

    Morgen een fijne en veilige vlucht! Welkom thuis! Liefs van ons 😘😘

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder