Jeroen en Annette

Op vakantie

Kerstavond

Vandaag was dan onze feestdag, de reden dat we hier helemaal naartoe zijn gegaan met kerst.

En ook dit is weer een prachtige dag geworden. We hebben heerlijk weinig gedaan vandaag. De hele morgen wat liggen lezen in de lounge. Jeroen maakte tussendoor een wandelingetje. Oh, een hike zegt Jeroen, het was een hike 🙈

Toen we voor de lunch terug kwamen in de kamer bleken ze deze voor ons versierd te hebben!

Op het eiland wonen een heleboel schildpadden en die wonen in een weitje waar je in mag. Je mag ze aaien, dus dat doe ik ook bijna elke keer als ik ze passeer. 😍

Ze blijven heerlijk stil zitten als je ze aait, het is echt heel schattig. Ze hopen denk ik ook dat je dan wat te eten voor ze hebt maar nou ja…

Na de lunch zijn we weer gaan snorkelen. Ik was vooraf eigenlijk al niet zo helemaal lekker en ik vroeg me al af of het wel goed zou gaan. Na een tijdje snorkelen werd ik een beetje zeeziek en toen ben ik er maar snel weer uit gegaan. Het is altijd een heel eind zwemmen naar de kust, dat valt elke keer toch weer een beetje tegen. Dus ik was behoorlijk rot toen ik uit het water kwam. Jeroen is er nog iets langer in gebleven maar kwam toen ook maar weer naar het strand. De oogst was deze keer wel voor ons beiden twee schildpadden dus dat maakte alles goed!

We zijn naar de kamer gegaan waar ik na een douche even lekker fris in bed ben gedoken. Tijdens mijn dutje is Jeroen toch weer het water in gegaan en heeft nog zeker vijf schildpadden gezien.

Aangezien het Kerstavond is, was er een samenzang avond in het kapelletje. De medewerkers hadden wat liedjes op papier gezet en die gingen we met z’n allen zingen. Het was heel erg leuk en sfeervol. Twee Franse liedjes hebben we uiteindelijk maar overgeslagen want niemand kende ze 😂. Hakkeldehakkel hahaha. Erg gezellig.

Na het zingen liepen we allemaal met een kaarsje terug naar het hoofdgebouw terwijl we nog wat liedjes zongen. Erg mooi. We vielen met onze neus in de boter want er was een prachtige zonsondergang gaande.

Er was live muziek en we kregen een Cosmo cocktail om van te genieten. De eettafel daarna was ook prachtig versierd. En het eten weer heel lekker. Een prachtige dag.

Reacties

6 reacties op “Kerstavond”

  1. Elly

    Allereerst nog hartelijk gefeliciteerd! Wat een leuke dag hebben jullie gehad! Elke ochtend verheug ik me op jouw verslag! Dankjewel!

    1. Dank je wel Elly! 🤩 Wij genieten inderdaad met volle teugen hier! 😘😀

  2. Wat een bijzondere vakantie!!! Heerlijk zoveel foto’s te zien. Gefeliciteerd met de 25 jaar samen. En lekker bezig blijven met verwonderen en genieten!

    Komen jullie wel terug?

  3. Wat een bijzonder vakantie! Heerlijk om elke keer de mooie foto’s te zien. Gefeliciteerd met jullie 25 jaar samen zijn. Ga gewoon door met verwonderen en genieten..

    Komen jullie wel terug?

    1. Hahaha dank je wel Joke! Ik denk niet dat we nog terugkomen nee. Het is hier veel te lekker haha

  4. k.j. koers

    “Kerst”vieren op een tropisch eiland, daar gingen jullie voor en zo te zien is dat gelukt. En alleen de versierde kerstboom ontbreekt. Hier hebben we wat last van lichte griepverschijnselen, maar de lampjes branden. Geniet nog die paar dagen in de Stille oceaan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder