Jeroen en Annette

Op vakantie

Denis private island

Tjonge jonge wat een prachtige dag hebben we vandaag gehad.

Alleen de nacht was iets minder. Er hangt hier een ventilator boven het bed en daar zat een timer op. En elke keer als dat ding aan gaat dan sterf ik van de kou. Oke da’s misschien iets overdreven, maar ik slaap in ieder geval niet fatsoenlijk meer. En de knop om hem uit te zeggen zat aan de kant van Jeroen. Wat een ellende toch… 😇.

Na deze doorwaakte nacht zijn we opgestaan om te gaan ontbijten. Er was heerlijk verse yoghurt, vers fruit, muesli en allerlei ander soort lekkers. Heerlijk gezond allemaal.

Na het ontbijt kon het grote ontspannen beginnen. Ik heb er wat tijdschriften op de tablet bij gepakt en ben heerlijk in onze tuin gaan lezen. Jeroen probeerde het ook eventjes maar hield het uiteraard niet zo heel lang vol. Hij is een rondje gaan wandelen over het eiland. Hij kwam terug en ik kreeg een lekker bakkie koffie van hem. Ik las lekker verder en na een tijdje was het voor Jeroen weer klaar en is hij nog een rondje gaan wandelen. Na een uurtje kwam hij terug en zijn we aan de lunch gegaan. Deze keer was het a la carte met Mexicaans achtige invloeden , ook weer erg lekker.

Na het eten zijn we het water ingedoken voor een snorkel sessie. We zijn inmiddels aardig gewend aan onze spullen en kunnen er allebei goed van genieten. Wat veel prachtige vissen zwemmen hier rond. Ik zag zelfs nog een schildpad zwemmen. Ik probeerde Jeroen erop te wijzen maar dat lukte niet echt, de schildpad zwom te snel. We hebben ruim een uur in het water gelegen en zijn er toen weer uitgekomen. We waren wel moe en ik lig nu eigenlijk nog steeds te wiebelen op de golven. Maar het was prachtig.

Na een tijdje relaxen was het alweer etenstijd. Tijdens de lunch was ons gezegd dat het diner op een andere plek zou zijn. We zouden moeten bellen met de receptie om opgehaald te worden en dan zouden we erheen gebracht worden met het golfkarretje. Dus ik belde netjes de receptie en kreeg te horen dat we supposed to go to the lobby waren… Oké, wij naar de lobby. Halverwege kwamen we het golfkarretje tegen en we mochten instappen. Hij bracht ons naar een strand waar we konden genieten van een fantastische zonsondergang. Het werd roder en roder en door de wolken was het een prachtig beeld. Met ons colaatje in de hand en nog wat snackjes zaten we op de zitzakken heerlijk te genieten.

Toen de zon onder was verhuisden we naar ons tafeltje en konden we gebruik maken van het buffet, dat samengesteld was uit alleen maar dingen van het eiland zelf. Dat was wel heel bijzonder zeg! Ik heb kokosnoten curry gehad en er lag een grote vis die volgens Jeroen heel lekker was, evenals een varken. Ook de toetjes waren super, en je zag ook gewoon dat het personeel hele trots was op wat ze hadden gemaakt. Wat een bijzondere avond.

Na de koffie zijn we naar het chalet terug gewandeld in het donker. Ze vroegen of we het zeker wisten haha, maar Jeroen weet altijd wel snel de weg ergens, in tegenstelling tot mijzelf, dus we zagen het zeker zitten. En het was goed om even uit te buiken.

We kwamen inderdaad veilig thuis en zijn lekker gaan slapen. Aangezien er geen internet is op het eiland behalve in het restaurant, zag ik geen kans om het blog er nog op te zetten. Dus dat komt morgen bij het ontbijt weer…

Reacties

2 reacties op “Denis private island”

  1. k.j. koers

    heerlijk relaxen dus op een tropisch eiland . wat wil een mens nog meer. ook bobo had een heerlijk avondje, want het deurtje was open gebleven (het voerbakje lag weer eens beneden) en hij scharrelde vanmorgen door de kamer maar liet zich gewillig optillen e terug zetten. Noa keek van afstand toe.

    1. Hahaha monster! 😍😍

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder