Jeroen en Annette

Op vakantie

Met de helicopter

Nou dit was een prachtige dag!

Allereerst was het weer meteen al prachtig. Mooie blauwe lucht maar niet te warm. Er stond een beetje een windje dus het was echt heel lekker.

We werden om 10 uur opgehaald met de taxi om acht minuten verderop afgeleverd te worden bij de helicopter landplaats. Decadent hoor haha. En toch presteerde de taxichauffeur het om wel heel veel stomme dingen te doen. Hij haalde ons te laat op, hij stapte niet uit om ons te laten weten dat hij er was, hij hielp niet met de koffers en hij belde niet handsfree tijdens het rijden. Best knap. 😂

Na een klein uur wachten kwam eindelijk de helicopter. We moesten een reddingsvest aantrekken en instappen, Jeroen voorin en ik achter hem. We vertrokken en de piloot vertelde al dat we prachtig uitzicht zouden hebben, hij hoopte al dat het zo zou blijven voor onze vlucht.

Het was twintig minuten vliegen en we keken onze ogen uit. Prachtig, die eilanden zo onder je door te zien komen.

We landden op Denis eiland en werden heel keurig ontvangen. Dit is luxe ten top. Het eiland bestaat uit het hotel en verder niks, het is dus heel klein. De kamer is prachtig en we worden enorm verwend hier.

Toen we de kamer hadden verkend zijn we even blijven zitten, maar dat houdt Jeroen natuurlijk niet al te lang vol. We hebben dus gevraagd waar we het beste met onze snorkel spullen in het water konden springen en zijn daar lekker gaan snorkelen. Het was even zoeken naar het rif, maar toen we dat gevonden hadden, was het weer genieten. Prachtig, die vissies! Er waren ook schildpadden beloofd maar die hebben we nog niet gezien.

Toen we er genoeg van hadden zijn we zo de buitendouche ingelopen en hebben het zout afgespoeld. Daarna zijn we op het buitenbed gaan sudderen. Na een uurtje zijn we op de fietsen gestapt die bij het huisje horen. Daarmee zijn we het eiland rond gefietst, ongeveer 5 km was het.

Na nog wat sudderen was het etenstijd en zijn we naar het restaurant getogen. Jeroen moet hier een lange broek aan, dus we zitten op stand. De stoel word netjes terug- en aangeschoven en een servet wordt op je schoot gelegd. In een uurtje hadden we het zes gangen diner (telt koffie als een gang?) achter de kiezen, en wat was dat lekker zeg. Wat een verwennerij, dit eiland. En we zijn hier nog een paar dagen! 🤩🤩

Na het diner was het tijd voor een tukje. Lekker slapen, morgen een nieuwe dag!

Reacties

5 reacties op “Met de helicopter”

  1. Elly

    Wat een geweldige dag! Blijf maar genieten!

  2. k.j. koers

    Nu zijn jullie eindelijk in een luxe ressort met alle gemakken voorzien. Geniet er maar van Hier komt er de komende dagen veel nattigheid naar beneden, maar geen winterse neerslag. Veel plezier.

    1. We genieten met volle teugen van zon met kerstliedjes 🤩

  3. Hans

    Drommels! Nu gaat het er op lijken!

    1. Dat dacht ik! 🤩🤩

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder