Jeroen en Annette

Op vakantie

Weer thuis

We zijn vanmorgen om half vijf opgestaan om naar het vliegveld te rijden.

We kregen een ontbijt mee van het hotel, waarvan we driekwart meteen bij de controles weer moesten inleveren. Yoghurt 200ml, flesje jus 250ml en flesje water 500ml. Helaas. Maar het broodje en de koek die overbleven waren wel heel lekker.

Het ging allemaal heel voorspoedig. We waren iets te vroeg om de auto in te leveren, was maar een paar minuutjes. Toen de balie open ging, hoefden we alleen de sleutel maar af te geven en dan was het goed. Lekker snel.

Ook de douane en het afgeven van de koffers ging vrij vlot. Hoewel we nu wel heel duidelijk konden merken dat de IJslanders nog wat kunnen leren op het gebied van efficiëntie. En ook op gebied van klantvriendelijkheid, tjonge jonge, de douanière stond al kauwgom kauwend met haar handje te wapperen dat we haar kant op moesten komen. En dan liefst nog wat sneller dan we gewend waren. Ik was meteen pissig, maar nou ja, de controle duurde niet lang en ik mocht meteen doorlopen dus het was snel over…

In het vliegtuig kregen we een bakkie koffie en later nog wat water. Ik heb een tijdje liggen slapen dus de vlucht was snel voorbij. Voor ik het wist gingen we alweer landen. De koffers kwamen snel en ook hier mochten we zonder problemen doorlopen. De auto stond netjes te wachten bij de valet, die leek alleen opeens best klein vergeleken met de bak die we in IJsland hadden. Maar hij bracht ons veilig thuis, waar de poes met smart op ons zat te wachten.

We zagen haar niet toen we eraan kwamen, maar zij had ons onmiddellijk in de gaten en zat binnen de kortste keren in de vensterbank te mauwen. Het eerste wat ze wilde was knuffelen, 2 seconden, daarna wilde ze naar buiten. We zijn bij haar in de tuin gaan zitten en ze komt elke vijf minuten mauwend naar ons toe om aaitjes te krijgen.

Bobo was ook blij dat we er weer waren. Ik heb zijn vachtje leeggeplukt, zat vol met losse haren die hij door de ouderdom niet meer zelf wegkrijgt. Ook hij kreeg een lekkere knuffel en mocht zijn hokje uit. Dat heeft hij alleen nog niet zo in de gaten haha.

En dat was dan het slot van weer een hele mooie vakantie. Op naar de volgende: rond kerst naar de Seychellen om te vieren dat we dan 25 jaar samen zijn!

Reacties

4 reacties op “Weer thuis”

  1. Elly

    Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn na een geweldige vakantie volgens mij. 🏡😘😘

  2. Sietske

    Wat een super mooie reis hebben jullie weer gemaakt. Zo leuk om mee te lezen en leven!!

  3. Hans

    Kunnen jullie niet teruggaan? Ik mis de ochtenverhalen straks behoorlijk!

    1. Hahaha ik zou wel willen ja! 🤩🤩

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder