Jeroen en Annette

Op vakantie

Naar San Gerardo de Dota

Vanmorgen op het gemakkie opgestaan om half zeven. We zijn nog steeds vroeg uitgeslapen.

Na het ontbijt uitgecheckt, daarna in de auto gestapt voor een rit van vijf uur volgens de routeplanner. En die routeplanner bleek niet de allerbeste. Daar waren we al voor gewaarschuwd bij het ophalen van de huurauto. Waze was het beste, daarna Maps en de rest was helemaal niks. En wij hebben de rest haha. Na een aardig stuk rijden, kozen we maar eens de verkeerde afslag. En dat was meteen een uitdaging. We dachten eerst ach, we rijden even door en dan komen we wel weer op de goeie weg. Na een tijdje proberen gaven we dat op. Het ging met meer dan 20% omhoog, dan weer 22% omlaag, het was niet te doen. En toen kwam er ook nog een stuk onverhard. Dat was ons sein om om te keren.

We reden verder en dat ging best goed. Weinig bijzonders onderweg, aardige uitzichten af en toe. Maar vooral een prachtig land.

Na ongeveer zeven uur rijden kwamen we aan bij de lodge. We hadden de bovenste dus we moesten met al onze spullen omhoog klimmen. Dat viel niet mee, maar uiteindelijk kwamen we in een prachtige kamer. We hebben zelfs een bubbelbad 😀 .
Na aankomst hebben we gereserveerd voor het diner dat heerlijk smaakte na zo’n lange dag. Daarna lekker vroeg onder de wol, want morgenochtend moeten we om 5:15 aantreden voor een zoektocht naar …. de Quetzal!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder