Jeroen en Annette

Op vakantie

Weer thuis

Ennnn, we zijn weer thuis!

Gisteren zijn we rustigjes opgestaan, hebben lekker ontbeten en zijn daarna uitgecheckt. Dat moest voor 11 uur gebeuren en om 11:40 ging het busje naar de uitgang van het park, dus we moesten 40 minuutjes wachten. Toen zijn we nog maar even naar de watervallen gewandeld om daar een laatste blik op te werpen.

Bij de uitgang van het park stond de taxi klaar die ons naar het vliegveld bracht. Daar wachtten we een uurtje of twee denk ik, voor de vlucht naar Sao Paulo vertrok. Deze ging voorspoedig, kwam zelfs iets te vroeg aan. Op Sao Paulo zijn we meteen naar de VIP lounge gegaan om daar in een lekkere stoel een uurtje of vijf te wachten op de vlucht naar Amsterdam. Ik heb er nog even lekker gedoucht en we konden er ook wat eten. Voordeel is dat we dan het eten in het vliegtuig niet hoeven, want dat smaakt vies 🙂 .

Ook de vlucht naar Amsterdam ging voorspoedig, duurde meer dan 11 uur. Daarna haalden we de auto bij de Valet parking op en zijn we naar huis gereden. Precies 24 uur na het uitchecken in Iguaçu staken we de sleutel hier weer in het slot. Er wachtten mooie bossen bloemen op ons, en natuurlijk onze twee konijntjes, die we meteen in onze armen sloten, of ze daar nou blij van werden of niet 🙂 😀 .

En zo is er weer een mooie vakantie afgesloten. Jeroen gaat morgen weer werken, ik heb de rest van de week nog vrij. Tijd genoeg om plannen te maken voor de volgende reis 🙂 .

Reacties

2 reacties op “Weer thuis”

  1. Simon

    Welkom thuis!!!!

  2. Tante Greet en Oom Dick

    Nou, naar mijn smaak hebben jullie een fijne vakantie gehad, veel gezien en veel genoten.
    Jullie zijn weer veilig thuis.
    Het was leuk jullie zo te volgen.
    Dank je wel, hartelijke groeten en voor aanstonds, fijne arbeid.
    Groetjes,

    Tante Greet en oom Dick

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder