Jeroen en Annette

Op vakantie

Niksen

Vandaag hebben we ons eens eventjes flink misdragen. We hebben werkelijk bijna niks gedaan.
We werden wel vroeg wakker, omdat er veel apen en vogels hier in het kamp zijn en die zingen en roepen er ’s morgens op los. Dus je wordt even wakker, valt weer in slaap, wordt dan weer even wakker en dat zo door tot rond een uurtje of negen. Toen zijn we lekker gaan douchen en aankleden. Om half elf hadden we het ontbijt besteld, dus toen gingen we naar het hoofdgebouw. Daar stond niets voor ons klaar, omdat ze dachten dat we half twaalf hadden gezegd 😀 . Geeft niks, wij hebben geen haast. Dus we hebben een heerlijk ontbijtje gegeten, we waren de enigen in het kamp. De rest was op safari en kreeg daar ook lunch, dus die zouden niet voor half twee terugkomen. Lekker rustig! Na het ontbijt met spek en eieren zijn we even de fitness zaal gaan uitchecken. SAM_2302Toen we die kant opliepen stonden er plotseling wat aapjes voor onze neus. Juist. Wat moeten we nu doen dan? Hoe zijn aapjes? Aggressief, of juist bang? We wisten het niet, dus deden we maar niks. En dat was een goed idee, want er we stonden stilletjes te wachten toen er boven ons in de boom een aapje aankwam. SAM_2318Eerst had hij ons niet in de gaten omdat we niet bewogen, maar toen ik iets zei schrok hij zich een ongluk. Oké, ze zijn dus bang, dan kunnen we rustig doorlopen. Het waren twee apen met een jong op de buik en nog een paar andere. Heel schattig.
De fitness zag er prima uit en daarna zijn we naar de kamer teruggegaan. Daar hebben we lekker in het zonnetje gezeten, met de voetjes in het badje gepoedeld en daarna waren we alweer aan de beurt om te lunchen. SAM_2313We zijn omgekleed in sportkleren en zijn toen lekker naar de lunch gegaan, die uit drie gangen bestond. Ik kon mijn eigen pizza’tje maken en Jeroen kreeg stokvis and chips 🙂 . Lekker snoepen met chocolade-ijs na. SAM_2314Na de lunch zijn we naar de fitnesszaal gegaan en hebben we samen een half uurtje gesport. Er stond een loopband en een hometrainer dus wij vermaakten ons prima!
Na het sporten zijn we teruggewandeld naar de kamer en besloten we om ook niet mee te gaan op de avond safari. SAM_2316We hadden nog steeds geen zin, en morgen is er tenslotte weer een dag! Heerlijk verder luieren dus in de kamer. Gedoucht onder de buitendouche en daarna alle spulletjes netjes binnen opgeruimd zodat de aapjes er niet bij konden. Toen weer voor de high tea terug naar het hoofdgebouw en lekker wat gesnoept. Gift, de gids, vertelde dat hij de olifanten een kwaad mailtje had gestuurd dat ze zich niet meer zo mochten misdragen en hij dacht dat het wel geholpen had 😀 .
Na de high tea zijn we weer teruggegaan naar de kamer en hebben we op de buitenbank lekker zitten lezen. Er kwam nog een specht op bezoek, die ging vlak boven ons in de boom zitten tikken. Jeroen sloop naar binnen om de camera te pakken, maar je raadt het al, precies toen hij hem paraat had, vloog de specht weg 😀 . DSC_0864En even later kwam er nog een zwijn om de hoek zeilen. Die schrok ergens enorm van, evenals de vogels bij hem in de buurt, en hij ging er snel vantussen. Geen idee waar hij van schrok, we zagen verder niks. Misschien lieten we hem zelf wel schrikken.
Om zeven uur werden we opgehaald voor het eten en hebben we genoten van een heerlijk diner. Het personeel ging opeens samen zingen en kwam al dansend door de zaal gelopen. Weer prachtige afrikaanse muziek, wat een sfeer is er dan!
Gift kwam ons nog vertellen dat we niks gemist hadden bij de middag-safari want ze hadden geen bijzondere dieren gezien. Dus het is een prima keus geweest om gewoon de hele dag lekker te niksen. Na het eten zijn we teruggewandeld naar de kamer en meteen in bed gekropen. Morgenochtend weer om zes uur paraat, dus lekker slapen!

Reacties

6 reacties op “Niksen”

  1. simon

    Hoi annette
    Waarom nou naar een sportschool je kan toch ook lekker een rondje on het park;-)

    1. Haha ja prima idee! Ben ik mooi van achmea verlost 😀

      1. Simon

        Nou Nou ik haal altijd koffie voor je.

        1. Oh ja dat is waar! Maat jij wou toch dat ik buiten ging hollen? Er is trouwens veel teveel water buiten…

  2. Elly van Etten

    Heerlijk he, zo’n dagje voor jezelf??? Jullie hadden groot gelijk. En morgen er weer tegenaan. Slaap lekker en veel plezier morgen,maar….. dat lezen we morgen weer!

    1. Het was inderdaad heerlijk! 🙂 Dank je wel! ☺

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder