Jeroen en Annette

Op vakantie

Terugreis

Zo, we zijn (alweer een poosje) thuis.

Vroeg in de morgen ging de wekker. We hebben snel op internet gekeken of het vliegveld open was, en dat bleek het geval te zijn. Gelukkig!

Nadat we door de shuttle waren afgezet op het vliegveld, moesten we nog twee uurtjes wachten tot het vliegtuig vertrok. Volgens de piloot voor een non-stop vlucht naar Sitka, en daarna een non-stop vlucht naar Seattle… Jaja zo kan ik het ook. Het was dus gewoon een vlucht naar Seattle met een tussenstop… Mafkezen 😀 Ik was er eigenlijk pas echt gerust op dat we zouden vertrekken toen we echt losgeduwd werden van de gate.

wpid-wp-1405545683527.jpegIn Seattle moesten we weer inchecken voor Reykjavik. Er stond een enorme rij bij het inchecken, maar er stond ook een bordje “comfort class” en daar stond helemaal niemand… En laten wij nou comfort class tickets hebben, is dat effe mazzel… We werden dus snel geholpen en mochten toen ook nog gebruik maken van de International Club, een ruimte met gratis hapjes en drankjes, lekkere banken en een mooi uitzicht op de luchthaven. Dat was een heerlijk rustige ruimte waar we even lekker bij konden komen. Ze zouden omroepen wanneer de vlucht zou boarden dus we hoefden ook nog eens niets in de gaten te houden. Dat was wel verwennerij…

Na de vlucht naar Reykjavik konden we naar het volgende vliegtuig sjokken, waar we bijna meteen weer konden boarden. Terwijl we erin zaten zagen we onze koffers aankomen op karretjes en geladen worden, dus dat kwam ook goed. De vluchten gingen prima op de grote brede stoelen van de comfort class, dat scheelt toch wel hoor.

In Amsterdam duurde het nog even voor we de koffers hadden, maar daarna konden we, aangezien we valet parking hadden, naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats wandelen waar onze auto alweer voor ons klaarstond.

Het rijden was wel weer even een vreemde gewaarwording. Deze auto was veel lager dan de auto die we in Alaska hadden, dus dat was wel even wennen. Maar hij bracht ons veilig naar huis, waar Jeroen meteen is gaan sporten om zo min mogelijk last van de jetlag te hebben. Daarna hebben we de konijntjes weer opgehaald en straks lekker weer slapen in ons eigen bedje…


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder