Jeroen en Annette

Op vakantie

Terugreis naar Anchorage

Vandaag was eigenlijk een saai dagje. We hebben wel eerst lekker uitgeslapen, en deze keer echt. Om negen uur zijn we ongeveer opgestaan, toen we allebei een beetje zat waren van het in bedje liggen. Toen rustig alles ingepakt en opgeruimd. Uitchecken en toen op weg naar Anchorage. Dat was ongeveer vijf uur rijden, terug naar hetzelfde hotel als waar we eerst hebben geslapen.

DSC_0499Het was onderweg slecht weer en behoorlijk druk op de weg voor Alaskaanse begrippen. Dus de rit was niet zo leuk want er was niet zo heel veel te zien.

DSC_0503Toen we in Anchorage aankwamen zijn we eerst ingecheckt. We hebben nu een andere kamer in het hotel, een suite. Heel groot met een huiskamer met een eettafel en een toilet met wastafel, en dan ook nog een slaapkamer met een hele badkamer erbij. Op de 19de verdieping, dus ook nog met mooi uitzicht.

DSC_0504Nadat we alle spulletjes in de kamer gedumpt hadden, zijn we naar de Hertz gegaan. We hebben nog één los eindje van het ongeluk, we moeten een formulier invullen op het internet waarin we bewijzen dat we verzekerd waren, met polisnummers enzovoorts. Maar het is Hertz die verzekerd was, dus we hadden hun gegevens nodig. Vandaar dat we even bij ze langs gingen, maar ze konden ons niet helpen. We moeten een eigenaar invullen van de auto, en een geboortedatum en rijbewijsnummer van de eigenaar. Dat schiet natuurlijk niet op bij een bedrijf, en bij Hertz begrijpen ze er ook niets van. Dus nu hebben we de agent maar gemaild die ons geholpen had tijdens het ongeluk. Hij was heel aardig en zal ons wel vertellen wat we moeten doen. Wel jammer dat we dat gedoe nu nog hebben, maar het zal wel goedkomen.

Daarna zijn we naar het hotel gegaan en hebben we weer lekker zitten rommelen. Al met al een beetje een saai dagje. Morgen gaan we de auto inleveren en met het vliegtuig naar Juneau. Dat is maar anderhalf uur vliegen dus dat is ook zo om. Dan gaan we naar het hotel en een beetje in Juneau rondkijken denk ik.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder