Jeroen en Annette

Op vakantie

Naar Spearfish

Vandaag weer een leuk ritje gedaan van Badlands naar Spearfish. We moesten eerst nog door een heel stuk van de Badlands en dat was heel mooi. Veel mooie vergezichten zoals hieronder, erg leuk.
SAMSUNGToen doorrijden naar Spearfish. Het weer was wel heel erg slecht. De hele tijd maar regen en regen en toen nog maar een beetje regen. Heel ongezellig. We konden daardoor ook niet zo veel van de omgeving zien. En we hielden natuurlijk de lucht angstvallig in de gaten voor de tornado’s, maar die hebben we wederom niet gezien. Gelukkig 🙂 . Er was onderweg nog een dorpje, Wall Drug, waar we even boodschappen wilden doen en wat rondgewandeld hebben. De boodschappen mislukten jammerlijk want er was helemaal geen supermarkt 😮 . We konden er wel tanken.
SAMSUNGNu staan we op een camping waar ze een soort kinderboerderijtje hebben met jonge diertjes. Om 6 uur ‘s avonds is er Bottle-feeding. Toen we hier net waren, wilde Jeroen graag een krantje kopen, dus dat hebben we eerst gedaan. Dat was even een stukje terug naar de weg wandelen want daar was een ‘Big K-Mart’. Daar hadden ze wel een krantje. Toevallig hadden ze daar ook een leuk restaurantje en zijn we daar dus maar even lekker gaan eten. Ze hadden mooi gezonde dingetjes met veel groente en kip. Dat hadden we niet verwacht 😉 . Dus we hebben lekker gegeten. Daarna moesten we nog flink doorlopen om het bottle-feeding niet te missen. Dat was opschieten zeg. Maar het lukte wel. En we mochten nog helpen ook! Leuk zeg. Hieronder een filmpje om mee te genieten :).


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “Naar Spearfish”

  1. Evelien

    Hoi Annette,
    Het begint nu allemaal wel lekker relaxed te worden. Fijn hoor. Mooie foto’s. En ik kan me voorstellen dat het goed toeven is in zo’n mooie camper.
    Ik neem aan dat je met die oude knarren wel iets ouder bedoelt dan 45+ haha.
    Veel plezier de komende dagen, ik blijf je volgen.

    Groetjes Evelien

    1. Och ik geloof dat deze mensen 44 waren ofzo… 😛

  2. Marian

    Hoihoi,
    Het is stil aan (deze ) overkant maar we volgen jullie wel. Leuk om te lezen en te zien!!
    Marian

    1. Leuk om te horen! Soms is de wifi nogal slecht op de camping maar toch is het wel leuk om te doen zo hoor 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder