Jeroen en Annette

Op vakantie

Shadow Mountain Lookout

Zo, vandaag een wandelingetje gemaakt. Het was maar 10 minuutjes rijden naar de start van de wandeling, dus dat was makkelijk. De camper daar geparkeerd en daar gingen we.

We hadden veel te drinken meegenomen want we dachten al dat het wel warm zou worden, en dat was ook zo. De wandeling was leuk, door het bos, eerst langs het meer en daarna de hoogte in. Toen we nog langs het meer liepen zagen we al een hert in het bos. Hij schrok zich de blubber van ons Verraste emoticon.

Ik heb de wandeling weer met mijn gps-je opgenomen, maar hij was uitgegaan toen we net de hoogte in gingen Bedroefde emoticon. Hij ziet er nu dus een beetje raar uit…

2011-06-25 12.09.41

Eenmaal boven hadden we een prachtig uitzicht over de meren in de buurt.

Boven hebben we een tijdje lekker in de zon gezeten en konden we genieten van een grondeekhoorn. Hij was zo schattig en heel nieuwsgierig naar ons. Hij durfde eerst niet zo heel dichtbij, zat wat verderop lekker aan het mos (of wat was het Denkende emoticon) te eten. Langzaam kwam hij wel dichterbij en op een gegeven moment was hij zelfs aan mijn hand aan het snuffelen. Hij ging met zijn snuit naar mijn vinger toe, deed zijn bekkie open en… weg haalde ik mijn hand! Hahaha, ik denk dat ‘ie anders toch wel een happie had genomen. Ik schrok me dood en hij dus ook. Jeroen lachen Emoticon met brede lach.

Toen we weer beneden waren zijn we met de camper het Rocky Mountain NP weer ingereden en hebben daar een tijdje lekker op een parkeerplaats gestaan en een beetje zitten lezen. Onderweg waren we nog een aantal elanden tegengekomen, waarvan ééntje heeeel dichtbij langs de weg, we reden hem bijna plat!

Daarna zijn we maar weer naar de camping gegaan, die is niet zo heel gezellig, beetje druk. Nu zitten we in de recreatieruimte want daar is internet en Jeroen verveelt zich dood Emoticon met brede lach. Teveel energie… Straks gaan we lekker eten en dan misschien nog een filmpje kijken. Gisteren hebben we The Kings Speech gezien, leuk fillempie.

Reacties

2 reacties op “Shadow Mountain Lookout”

  1. Jos Polhaar

    Schitterende omgeving dus…. 😀 !
    Jeroen verveelt zich?? Geef hem dan ook eens die computer 😎 🙂
    Zijn jullie al door 24 season 1 heen?
    Have fun!!!!!!
    Groetjes vanuit een warm en plakkerig Nederland…..

    1. Jaaaa, deel 1 hebben we gehad! We zijn nou bezig met deel 2. En we hebben ook een deel gewoon op de tv gezien, maar ik weet eigenlijk niet welk deel dat was haha.
      Hij krijgt echt niet de computer! Had ‘ie ze eiguh maar mee moetuh nemuh! 😀
      Ja, heeeel mooi hier!
      Lekker hoor, warm en plakkerig, toch? Niks mis mee. Behalve als je moet werken natuurlijk… 😛

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder