Jeroen en Annette

Op vakantie

Nog één reisdag door South Dakota

Zooo dit was de laatste echte lange reisdag. Nu kunnen we het rustiger aan gaan doen. Het was even een saai stukje zo, maar dat was dus effe nodig.

Het rijden met de camper is trouwens sowieso best leuk.image Het is veel rustiger dan thuis, omdat het op de wegen rustiger is. Bovendien kan je natuurlijk niet zo heel hard met de camper. Meestal rijden we ongeveer 85 tot 90 kilometer per uur.imageEn als we dan even stoppen, dan hebben we lekker alles bij ons. Eén van de tussenstops die we vandaag hebben gemaakt was aan de Missouri rivier. Er waren wat zitjes maar omdat ook daar best veel beestjes zaten hebben we lekker binnen gezeten. Een latere stop was tijdens lunchtijd en die was bij een boot trailer helling. Het was heel mooi weer vandaag dus er waren heel veel mensen die hun bootje in de rivier wilden leggen. Het was een af- en aanrijden van auto’s met trailers. Voor de lunch heb ik lekker een eitje met spek gebakken.

Nu staan we op een KOA camping. imageKOA campings zijn vaak redelijk uitgebreid. Ik heb dus ook weer lekker internet.
Tijdens het inchecken werden we attent gemaakt op een ruimte in de receptie, waar we konden schuilen bij ‘Severe weather’. Verraste emoticon Watte? Nou, als er een Thunderstorm Onweerswolk was, of een Tornado, dan zouden we een sirene horen, en dan konden we naar die ruimte komen om te schuilen. Help! Gelukkig vertelden ze erbij dat dat vandaag volgens de weerberichten niet zou gebeurenVingers gekruist… Phew… 🙂

Toen we aan kwamen rijden zag ik een basketbalveld. Tijdens het inchecken zag ik een briefje waarop stond dat je pingpongballetjes en batjes kon lenen, tegen een ‘deposit’ van 3 dollar, die je terug zou krijgen als je alles weer heel terugbracht. Ik dacht hé, misschien hebben ze ook wel basketballen. En ja hoor, die hadden ze. Jeroen houdt er wel van om even wat aan te rommelen op zo’n veldje, dus dat heeft hij gedaan.

Daarna zijn we nog even in de zon gaan zitten en heb ik even, speciaal voor Jos, een impressie gemaakt van het interieur van de camper. Neem er even de tijd voor want het duur wel effe 🙂 (ruim 4 minuutjes). En zet het geluid aan voor de uitleg…

Reacties

8 reacties op “Nog één reisdag door South Dakota”

  1. Sylvia

    Hallo daar, verre buurtjes!!!
    Het is echt een genot om jullie blog te lezen, c.q. te kijken. Leuke basketball-actie van Jeroen, net n professional, zeg! Ik mis alleen het voorstukje van cheerleader Annette…..

    Met Tommie en Guusie gaat het heel goed. Straks gaan Carli en ik weer een knuffeluurtje met hun houden.

    Wacht met spanning op het vervolg van jullie blog. Geniet!!
    Liefs,
    Sylvia

  2. Carli

    heeii Annette en Jeroen!
    Echt heel leuk om te lezen hoe het daar gaat! mooie camper ook, lekker luxe! Ik ben benieuwd waar jullie nog allemaal heen gaan, maar dat lees ik vanzelf wel! Spannend!!
    Zoals mijn moeder al zei, het gaat heel goed met de konijntjes! tommie is al even op de bank geweest en hij is fijngeknuffelt!:D En Guus is gister eruit geweest, we heben een soort ren gemaakt,en dan kan die daar in lekker rond lopen. En…. HIJ GING ER VANZELF WEER IN!!!!Joepiee!
    Heel veel plezier nog en ik hoor wel hoe het verder gaat!
    Groetjes Carli

    1. Haaaa die Carli!
      Wat gezellig dat je ook een berichtje achterlaat! En wat leuk dat je met de beestjes knuffelt. Guusie zal zich dan intussen wel aardig op zijn gemakkie voelen, dat hij er vanzelf inging! Leuk hoor, dat gaat steeds beter. Hopelijk doet hij dat vaker hè 🙂
      Ik ben wel blij dat jullie zo goed op ze passen hoor. Kunnen wij hier lekker rondtoeren en hoeven we niet over ze in te zitten 🙂
      Tot later! Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  3. Jos Polhaar

    Speciaal voor mij? Wat een eer! Nou ik ben er even goed voor gaan zitten hoor! Wat een geweldige tour door jullie tijdelijke woning. Het kwam goed over, ik ben onder de indruk. Met zo’n ding wil je toch ook niet hard rijden?! Lekker touren door het enorme achterland van de US of A. Zo kom je lekker tot rust, toch? Superrr…….En die buitendouche, haha, daar wil ik dan nog wel een demonstratie van zien…..;-)

    1. Haha Jeroen wil niet, gek hè? Ik snap het ook niet… 😀

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder