Jeroen en Annette

Op vakantie

Reisdag Sioux City

Vandaag was weer een hele lange reisdag. 
Vanmorgen vroeg wilden we eerst vlakbij de camping nog een wandelingetje maken. Toen we net drie meter op weg waren vlogen er al zoveel kleine vliegjes om onze hoofden dat we niet wisten hoe snel we weer naar binnen moesten! Dat was echt niet te doen zeg! Duim omlaag

Toen zijn we maar met de camper naar een uitzichtpuntje gereden en hebben dit bekeken, ook leuk:

image

Tijdens de reis werd het landschap steeds minder plat. Maar het blijft nog niet heel hoog allemaal. Gewoon een beetje heuvelachtig.

Op een gegeven moment kwamen we in een omgeving waar blijkbaar abortus een hot item was. Het begon met “Je weet in je hart dat abortus verkeerd is”. Toen “18 dagen na conceptie is er al een hartslag” en “Leven begint bij conceptie”. En zo ging het maar door. Allemaal grote borden langs de wegen met dit soort teksten. Beeeetje jammer, maar volgens mij wel echt amerikaans.

Na flink wat uurtjes rijden (zie route) kwamen we aan op een KOA camping in North Sioux City. Op weg hiernaartoe vlakbij Sioux City loopt de Misouri rivier. Die is buiten zijn oevers getreden en er stond flink wat onder water. We hadden nog geluk dat we gewoon over de weg konden rijden. Sommige zijwegen stonden wel onder water en ik heb ook huizen gezien waarin je volgens mij geen droge voeten hield. Indrukwekkend om te zien.

Na deze lange dag hebben we de camper op een mooi plekje neergeplant. Deze camping is wel druk en krap en zit ook nog eens vlak naast de highway. Maar we gaan morgen toch weer weg dus dat is niet zo erg.

image

De camping is druk:

image

Maarrrr, deze camping heeft ook een zwembad! Feestende emoticon. Goh, daar waren we aan toe zeg! Het is vandaag heel warm geweest en na zo’n lange dag rijden is een koele sprong in het diepe heeel erg lekker.

image

 

Bovendien heeft deze camping Wifi, dus ik zit nu lekker te internetten en alles bij te werken. Het is hier nu bijna tien uur ‘s avonds en nog 23 graden buiten, dus nog steeds lekker warm.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder