Jeroen en Annette

Op vakantie

Reisdag Mississippi

Vandaag was en lange reisdag. We moeten eerst een stuk naar het westen voordat we weer wat leukere dingen tegen zullen komen. Even doortuffen dus maar.

Het eerste stuk van vandaag was niet leuk. Nog vrij dicht bij Chicago en daardoor behoorlijk druk. We wilden eigenlijk niet over de interstate maar ‘lekker’ over de binnenweggetjes. Dat viel dus tegen, het was veel te druk. Maar op de interstate stond ook file! Uiteindelijk besloten we toch maar de snelweg op te gaan toen de file mee leek te vallen. imageimageDat klopte, we konden aardig doorrijden. En het laatste stuk was langs de mississippi, dus dat was wel mooi!

 

 

Gisteren hebben we in het grote campingboek dat bij de camper zat een state park camping uitgezocht. Daar hebben we de camper neergezet en zijn lekker gaan eten.
Hieronder op de foto zie je onze camper staan. moet je wel effe goed kijken… Glimlach. verder was het dus helemaal leeg op de camping. Lekker rustiiiggg! Eiland met palmboonimage We hebben geen stap meer buiten de camper gezet want het stikt hier van de muggen! 🙁 Maar goed, we hebben alles binnen dus we hoeven ook niet naar buiten 🙂

Morgen reizen we op het gemakkie verder naar het westen.

Zie hiervoor de route die we gereden hebben, met wat fototjes erbij.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder