Jeroen en Annette

Op vakantie

De eerste dag met de camper

Vandaag hebben we de camper opgehaald. De wekker stond op zes uur en iets voor half zeven zijn we opgestaan. Het ontbijt was lekker amerikaans. Toast en eitjes en wafels en natuurlijk koffie.
Toen we dat ophadden werden we met een touringbus naar de camper gebracht. Tijdens de rit werd er een filmpje getoond over de werking van de camper. Voor ons werd er niets nieuws verteld.
Het was tweeënhalf uur rijden naar de camper fabriek en toen we daar aankwamen kregen we eerst nog wat uitleg over het camperrijden en wat we moeten doen als we in de problemen komen.
Daarna mochten we naar onze camper toe en konden we, als we dat wilden, nog weer extra uitleg krijgen. Voor ons was dat niet nodig, het is intussen onze derde keer met een camper. Het enige dat nieuw is aan deze is het uitschuifbare stuk bij de dinette. En dat is niet zo moeilijk, knoppie indrukken – effe wachten – klaar is klara.

image

We hebben dus onze spulletjes in de camper gemikt en zijn bijna meteen weggereden. Op naar de Wallmart voor de eerste boodschappen.
Toen we op de parkeerplaats stonden, kwam er een man naar ons toe gelopen met zijn vrouw in zijn kielzog. Hij vroeg of wij de camper bij de fabiek opgehaald hadden. Eerst leek hij ons te willen vertellen dat hij bij de fabriek werkte en dat hij het leuk vond dat wij die camper mee hadden. Waar we vandaan kwamen en waar we naartoe gingen, vroeg hij. En toen zei zijn vrouw dat haar dochter eerst tester was van campers en dat ze nu die testdrives deden (zo heet dat wat wij doen, de camper van de fabriek naar de verhuurlocatie brengen) en dat dochterlief daardoor haar baan kwijt was geraakt. En toen liepen ze weer verder. Eeehhh… Was dat onze schuld dan? Ofzo? Heeeel vreemd, ik weet echt niet wat ze nou wilden. Rare jongens, die amerikanen.

Nadat we onze boodschapjes ingeladen hadden zijn we doorgereden naar de camping. De rit ging goed, het was even wennen met dit grote ding, maar eigenlijk is het niet veel anders dan andere jaren. Hij wijkt alleen aan de achterkant wat verder uit omdat hij langer is.
Op de camping hebben we eerst de koffers lekker uitgepakt en een beetje zitten keuvelen en rommelen.

image

Daarna zijn we een klein wandelingetje in de omgeving gaan maken. Het is een beetje regenachtig maar tijdens de wandeling viel dat gelukkig mee. Eigenlijk was het af en toe een beetje miezer. Het is wel warm, ik heb een thermometertje opgehangen, het is op dit moment 24,1 graden binnen en 18,1 graden buiten. De temperatuur buiten valt dus wel mee maar ik denk dat er een hoge luchtvochtigheid is ofzo, waardoor het snel benauwd is.

Strakjes even lekker douchen in de camper en dan in het schone nieuwe bedje! Leuk hoor 🙂

Reacties

2 reacties op “De eerste dag met de camper”

  1. Jos Polhaar

    Mooi ding zeg! Hebbie nog fotootjes van het interieur?

    1. Ik zal binnenkort een mooie rondleiding voor je maken. Dat was ik al van plan maar vandaag kwam het er niet van. Ik moest in het zwembad liggen… 😀

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder