Jeroen en Annette

Op vakantie

Let’s go out to the balgame!

imageNou, vandaag weer een dagje chicago. Heerlijk rustig aan gedaan. Eerst een lekker continental breakfast en daarna op het gemakkie een wandelingetje gemaakt.
Chicago is eigenlijk een heel rustige stad. Er zijn mooie, statige gebouwen. En natuurlijk ook heel veilig, aangezien batman hier schijnt te wonen ;-).
Ook is er de fontein uit de introfilm van ‘married with children’. Heel mooi.image

Na de wandeling zijn we even teruggegaan naar het hotel. Even opfrissen. Na een uurtje of twee moesten we weer op pad naar Wrigley stadium.

Daar speelden de Chicago Cubs tegen de Milwaukee Brewers.

Toen we aankwamen vertelde een enthousiaste oude dame ons dat we een certificaat konden krijgen omdat we er voor de eerste keer waren. We waren daar natuurlijk dolgelukkig mee 😉imageHet stadion is best oud en het vreemde is dat er huizen omheen staan die tribunes op het dak hebben! Daar kan je dus ook kaartjes voor kopen en volgens mij zie je het dan nog best goed allemaal.image

De wedstrijd was best saai want er werd bijna niet gescoord.

 

Maar wat altijd wel leuk is, is wat er gebeurt tijdens de zevende inning (het gaat om het geluid, niet zozeer het beeld… En eigenlijk is het geluid ook slecht… Maar tis toch grappig… Glimlach):

Groot feest dus 🙂
Vlak daarna zijn we terug naar het hotel gegaan. We hadden het heel koud gekregen en er werd toch niet gescoord. Toen we net buiten het stadion liepen ontplofte de boel, en later bleek dat toen net het enige punt voor de Cubs werd gescoord. Net gemist dus, toch jammer, maar ‘we’ hebben wel gewonnen 🙂 Jeeejjj!

Nu lekker slapen en morgen naar het hotel van waar we overmorgen worden opgehaald voor de transfer naar de camper. Daar hebben we gratis wifi, jippie!

Reacties

2 reacties op “Let’s go out to the balgame!”

  1. Sylvia

    Hallo buurtjes!!! Wat een geweldig leuk logbook. Ik geniet van jouw schrijfstijl, Annette. Zo maken jullie in 2 dagen al heel wat mee. Ben benieuwd naar de rest. Knuffel van Tommie en Guus

    1. Haaa Buufie! Dank je wel 🙂 Ik moet zeggen dat ik het ook erg leuk vind om het bij te houden en om de reacties te lezen.
      Ik ben ook heeeel benieuwd wat we nog meer allemaal gaan meemaken haha. Tot nu toe is het leuk allemaal. Ik ben nog wel aan het wennen aan het feit dat ik voorlopig nog vakantie heb hoor. Ik denk dat we straks, als we hoog en droog in de camper zitten, pas echt de rust zullen voelen. In een stad heb je dat toch wat minder dan op een camping in de ‘middle of nowhere’. Lekkerrrrrrrrrrrrr! 🙂
      Geef Guus maar een heeeeeeeeele dikke vette knuffel terug en Tommie een aai over zijn bolletje. Die trekt een dikke knuffel niet haha.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jeroen en Annette

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Voeg je bij 65 andere abonnees

Lees verder